Rose a jeji Životopis,Filmografie

27. dubna 2006 v 20:37 | Kačule |  Rose McGowan
Rose McGowan
5 září 1975 spatřila světlo světa jedna z nejtalentovanějších hereček dneška. Její rodiče byli čiperové- má totiž ještě 5 dalších sourozenců. Do svých deseti let žila s rodiči ve Florencii a anglicky neuměla ani slovo, ale pak se její matka rozhodla přestěhovat do Ameriky . Když dospěla, začala střídat různá zaměstnání, v některých dokonce musela lhát o svém věku, aby je získala. Byla například servírkou, prodavačkou a uvaděčkou. Svou hereckou kariéru začala ve filmu "Encino Man" z roku 1992. Z dalších filmů to byly například: "The Doom Genaration", "Lewis and Clark a George" , Vřískot a v roce 2000 film z wrestlingového prostředí "Ready to Rumble" s Davidem Arquettem. Rose měla zhruba tříletý vztah s rockerem Marilyn Mansonem (pozn. sakra, ta má ale divnej vkus:), se kterým se setkala v roce 1997 na premiéře filmu Gummo. Chtěli se spolu vzít, ale odlišný životní styl jim v tom bránil, takže Rose je stále svobodná a nezadaná.
Filmografie
2006 The Black Dahlia
2005 Elvis
Darkwatch: Curse of the West
2004 Lest We Forget: The Video Collection
Glamorama
2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano (TV)
2002 Vacuums
2001 "Čarodějky"
Mrtvá zóna (TV)
Opoparchant
Strange Hearts
2000 Hromy a blesky
Kiss & Tell
Last Stop, The
1999 God Is In the T.V.
Ďábelská hra
1998 Devil in the Flesh
Fantom
Sleeping Beauties
Southie
1997 Bruce Testones, Fashion Photographer (TV)
Lewis & Clark & George
Seed
Vem mě s sebou
Zkurvená nuda
1996 Bio-Dome
Vřískot
1995 Doom Generation, The
1992 Encino Man
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama