Holly -životopis- filmografie

27. dubna 2006 v 19:49 | Kačule |  Holly Marie Combs
Holly Marie Combs
Holly Marie Combs se narodila 3. Prosince 1973 v San Diegu ve státě California. Její matce bylo pouhých čtrnáct let, když otěhotněla. Hollyini rodiče se sice vzali, ale po pouhých dvou letech se rozvedli. Navzdory tomu všemu se však o ni matka dobře starala. Když jí bylo osm, přestěhovali se s matkou do New Yorku, kde se Holly začala ve škole učit herectví. Svou kariéru začala v deseti letech vystupováním v televizních reklamách. V třinácti letech si zahrála malou roli ve folmu Sweet Hearts Dance, kde hrály třeba Don Johnson a Susan Sarandonová. Další role hrála třeba v New York Stories, The Guiding Light a As the World Turns. Pokud vám předchozí filmy stejně jako mě vůbec nic neříkali, tak si ji určitě vybavíte jako Kimberly Brockovou v Picket Fences.
Filmografie
2003 Intimate Portrait: Alyssa Milano
Jane má schůzku
2001 Dannyho parťáci
2000
Women of Charmed, The (TV)
1999
Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV)
1998
"Čarodějky"
1997
Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder (TV)
Mámin vrah (TV)
1996
Sins of Silence (TV)
Vector
1995
Reason to Believe, A
1994
Srdce si nedá poroučet (TV)
1992
"Picket Fences"
Chain of Desire
Dr. Giggles
Simple Men
1989
Narozen 4. července
Povídky z New Yorku
1988
Tanec sladkých srdcí
1985
Walls of Glass
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama