Brianuv životopis ,filmografie

29. dubna 2006 v 17:38 | Kačule |  Brian Krause
Brian Krause
Nápad dát se na hereckou dráhu se v Brianově hlavě zrodil na střední škole. V šestnácti letech se přihlásil do herecké školy a začal pracovat v televizi. Poté získal hlavní roli ve filmu Návrat do modré laguny, kde hrál s Millou Jovovich. Další role byly spíše divadelního ražení- hrál např. v Stephen Kingových "Sleepwalkers", "The Liar´s Club", "Kiss of Fate" a "Mind Games". Do seriálové branže se dostal ještě před Čarodějkami, u nás jsme ho mohli například vidět ve Walker Texas Rangerovi. Během svého volného času hraje golf nebo pečuje o svůj dům v Los Angeles, kde žije se svojí ženou a synem.
Filmografie
2006 To Kill a Mockumentary
Ties That Bind
2005 Pissed
2002 "Revealed with Jules Asner"
2001 Srub u jezera 2 (TV)
2000 Party, The
Women of Charmed, The (TV)
1999 Dreamers
Trash
1998 "Čarodějky"
Get a Job
"Another World"
1996 Mind Games
Within the Rock (TV)
"High Tide"
1995 919 Fifth Avenue (TV)
Experiment
Extreme Blue (TV)
Srdce má oči
"Walker, Texas Ranger"
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV)
Bandit: Bandit Goes Country (TV)
Bandit: Bandit's Silver Angel (TV)
Bandit: Beauty and the Bandit (TV)
Rodinné album (TV)
1993 Liars' Club, The
"Tales from the Crypt"
1992 Sleepwalkers
1991 American Eyes (TV)
American Summer, An
December
Earth Angel (TV)
Návrat do Modré laguny
Teen Vid II
1989 "Highway to Heaven"
"TV 101"
Match Point
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 gabča gabča | E-mail | 9. května 2007 v 20:02 | Reagovat

ahoj hral brian krause taky ve hvězdné bráně??????,

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama