Duben 2006

Brad Pitt-foto

30. dubna 2006 v 11:43 | Kačule |  Brad Pitt

Orlando Bloom-foto

30. dubna 2006 v 11:26 | Kačule |  Orlando Bloom

Jason Biggs-foto

30. dubna 2006 v 11:10 | Kaš¨čule |  Jason Biggs


Eric Bana-foto

30. dubna 2006 v 10:36 | Kačule |  Eric Bana

Davidovi fota

30. dubna 2006 v 10:14 | Kačule |  David Boreanaz

Drewova role v čarodějkách

30. dubna 2006 v 10:00 | Kačule |  Drew Fuller
Chris Perry
Chris je velmi tajemná osoba, přišel z budoucnosti, aby chránil Wyatta a po Leově povýšení se stal světlonošem sester. I když jsou někdy jeho kroky radikální a rozhodně se nechová jako světlonoš (kterým je ve skutečnosti jen z poloviny, stejně jako Paige), stojí patrně na straně dobra a bojuje za lepší budoucnost než je ta, ze které přišel.
Jméno:Chris Perry
Narozen: 19.5.1980
Místo: Los Angeles, Kalifornie
Stav: ?



CHRIS PERRY (HALLIWELL):
Telekineze:
Poprvé: 5x23 Bitva s titány, část 2
Popis: Obyčejná telekineze...jen s jedním rozdílem: Touto schopností dokáže i zabíjet.
Přenášení:
Poprvé:
5x22 Bitva s titány, část 1
Popis:
Obyčejné světlonošské přenášení.
Vybuchování:
Poprvé:
5x23 Bitva s titány, část 2
Popis:
Tuto schopnost použil jen jednou, ale za to dost důležitě. Nechal vybouchnout Lea a tím ho poslal do Valhaly. Stačí mu dát jen ruku v pěst.
Propůjčené schopnosti:
Seznam schopností a dílů:
Drew (Chris)
WB Network
4000 Warner Boulevard
Burbank, CA 91522

Drewuv životopis

30. dubna 2006 v 9:55 | Kačule |  Drew Fuller
Drew Fuller
Drew Fuller přijal roly Chrise Petersona v úspěšném seriálu Charmed z produkce WB a tři sestry čarodějky tak získaly nového světlonoše, svého anděla strážného.
Jeho rodným městem se stalo Los Angeles v Kalifornii, kde se narodil 19. května 1980. Již ve dvanácti letech byl objeven agentem, když mu starý rodinný známý pomohl na přední stránku časopisu UCLA. Po několika letech se Drew rozhodl vstoupit do světa modelingu. Velmi rychle se stal top modelem pro tak prestižní společnosti jako Prada, Tommy Hilfiger nebo Club Med- a to mu tenkrát bylo pouhých šestnáct let. Jeho dobrý zevnějšek mu pomohl k přechodu do světa reklam a zajistil mu spousty zajímavých nabídek od firem jako například Subway, Toyota nebo Pepsi.
Drew začínal jako kriminálník Rod Farrell ve filmu Vampire Clan, kde si zahrál zfetovaného zabijáka, který o sobě prohlašuje, že je upír a brutálním způsobem zabije nevinnou rodinu z Floridy. Jeho další film, The One, vyhrál diváckou cenu na The Sundance filmovém festivalu. Dále hrál ve filmech Angels Don't Sleep Here a Close Call. Také se objevil v dramatu televize WB Black Sash.
Ve svém volném čase Drew rád hraje košíkovou, miluje horolezectví, surfování, snowboarding a tenis. V současné době bydlí ve svém domě v Los Angeles se svou věrnou společnicí- kočkou jménem Chad.

Drew Fuller-foto

30. dubna 2006 v 9:53 | Kačule |  Drew Fuller

Brianova role v čarodějkách

29. dubna 2006 v 17:41 | Kačule |  Brian Krause
Leo Wyatt
Leo byl za II. Světové Války zdravotníkem, ale během služby zemřel a stal se z něj světlonoš- strážný anděl čarodějek. Když přišel k Halliwellovým, vydával se za opraváře a tajně čarodějkám pomáhal. Zamiloval se do Piper, i když věděl, že takové vztahy jsou zakázané. Jednou ho Phoebe přistihla, jak vyměňoval žárovku bez žebříku (létal) a podezřívala jej, že je čaroděj, ale nakonec ji přesvědčil a ona slíbila, že jeho tajemství nikomu neprozradí. Pravda vyšla najevo v předposledním díle první série, kdy byl postřelen šípem světlokaze a umíral- Pipir mu tehdy zachránila život. V druhé sérii jej Piper na čas nechala, kvůli sousedovi Danovi, ale zjistila, že on je ten pravý. Poté co jim jeho nadřízení přestali bránit ve štěstí, vzal si Piper za ženu. Ta mu porodila syna Wyatta. Jejich radost však netrvala dlouho. Starší byli zákeřně zavražděni a Leo musel, přestože ho to bolelo, nastoupit na jejich místo, aby ve světě obnovil rovnováhu. Přestože chodí svou ženu a Wyatta navštěvovat, musí se Piper naučit žít jako osamělá matka.
LEO:
Přenášení:
Poprvé:
1x10 Závist
Popis:
Přenášení je velmi dobrý způsob pro překonávání velkých vzdáleností a možnost dostat se do nepřístupných míst. Výhodou je, že se může provádět v jakékoliv poloze a může s sebou vzít i nějakou osobu či předmět. Schopnost ovládají jen světlonošové, vyjímkou je Paige.

Léčení:
Poprvé:
1x14 Tajemství
Popis:
Léčení je hojně využívanou schopností- pouhým přiložením rukou dokáže vyléčit téměř jakékoliv zranění, ale pouze tehdy, je-li to dáno. Mrtvé pomocí této schopnosti oživit nejde.

Levitace:
Poprvé:
1x14 Tajemství
Popis:
Totožná s Phoebinou schopností, ale Leo ji téměř nevyužívá.

Zneviditelňování:
Poprvé:
5x22 Bitva s titány, část 1
Popis:
Když Leo povýšil na staršího, dostal tuto skvělou schopnost, pomocí niž se může skrýt a třeba špiclovat Chrise :o)
Obnovování:
Poprvé:
1x14 Tajemství
Popis:
Stačí jen přložit ruce na nějakou věc jako při léčení a věc se obnoví.
Blesky energie:
Poprvé:
6x23 Špatný, špatný svět, část 2
Popis:
Schopnost starších. Když se Leo naštve, dokáže vyvolat takovou energii, že v pohodě zničí skoro každého démona.
Proměňování:
Poprvé:
3x07 Výpadek sil
Popis:
Tuto schopnost moc nevyužívá. Ale díky ní se může proměnit na kohokoliv. Třeba na Balthazara nebo Barbase.
Ohřívání:
Poprvé:
1x14 Tajemství
Popis:
Opět stačí přiložit ruce jako při léčení a díky ní, Leo dokáže ohřát třeba čaj.
Manipulace s prostorem a časem:
Poprvé:
7x09 There's something about Leo
Popis:
Jen stačí, aby se soustředil a dokáže vrátit čas o pár desítek minut nazpět.
Léčení mrtvých:
Poprvé:
7x07 Someone to witch over me
Popis:
Tentokráte jako Leova vlastní schopnost. Díky tomu mohl zachránit Phoebe a Piper.
Vycítení:
Poprvé:
1x14 Tajemství
Popis:
Díky této schopnosti, dokáže každý světlonoš najít své ''ovečky''.
Sežehnutí:
Poprvé:
7x09 There's something about Leo
Popis:
Stejnou schopnost zdědil i Wyatt. Jde o schopnost, která dokáže zníčit řadu démonů najednou.
Propůjčené schopnosti:
Seznam schopností a dílů: oživování mrtvých (3x09 Nevděčná Piper)

Brian (Leo):
Jonas Public Relations
240 26th Street suite 3
Santa Monica, CA 90402

Brianuv životopis ,filmografie

29. dubna 2006 v 17:38 | Kačule |  Brian Krause
Brian Krause
Nápad dát se na hereckou dráhu se v Brianově hlavě zrodil na střední škole. V šestnácti letech se přihlásil do herecké školy a začal pracovat v televizi. Poté získal hlavní roli ve filmu Návrat do modré laguny, kde hrál s Millou Jovovich. Další role byly spíše divadelního ražení- hrál např. v Stephen Kingových "Sleepwalkers", "The Liar´s Club", "Kiss of Fate" a "Mind Games". Do seriálové branže se dostal ještě před Čarodějkami, u nás jsme ho mohli například vidět ve Walker Texas Rangerovi. Během svého volného času hraje golf nebo pečuje o svůj dům v Los Angeles, kde žije se svojí ženou a synem.
Filmografie
2006 To Kill a Mockumentary
Ties That Bind
2005 Pissed
2002 "Revealed with Jules Asner"
2001 Srub u jezera 2 (TV)
2000 Party, The
Women of Charmed, The (TV)
1999 Dreamers
Trash
1998 "Čarodějky"
Get a Job
"Another World"
1996 Mind Games
Within the Rock (TV)
"High Tide"
1995 919 Fifth Avenue (TV)
Experiment
Extreme Blue (TV)
Srdce má oči
"Walker, Texas Ranger"
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV)
Bandit: Bandit Goes Country (TV)
Bandit: Bandit's Silver Angel (TV)
Bandit: Beauty and the Bandit (TV)
Rodinné album (TV)
1993 Liars' Club, The
"Tales from the Crypt"
1992 Sleepwalkers
1991 American Eyes (TV)
American Summer, An
December
Earth Angel (TV)
Návrat do Modré laguny
Teen Vid II
1989 "Highway to Heaven"
"TV 101"
Match Point

Kristin Kreuk-foto

29. dubna 2006 v 17:31 | Kačule |  Kristin Kreuk

Alyson Hannigan-foto

28. dubna 2006 v 21:17 | Kačule |  Alyson Hannigan



Sandra Bullock-foto

28. dubna 2006 v 20:06 | Kačule |  Sandra Bullock


Emma Watson-foto

28. dubna 2006 v 19:36 | Kačule |  Emma Watson
Orlando Bloom & Emma Watson : ¤Emma Watson¤
fond d'écran Emma Watson 3

Luci Liu-foto

28. dubna 2006 v 16:37 | Kačule |  Luci Liu

Životopis Luci Liu

28. dubna 2006 v 16:28 | Kačule |  Luci Liu

Životopis:Lucy se narodila čínským rodičům, kteří imigrovali do USA z mainlandské číny. Lucy vyrůstala mluvíc dvěma jazyky anglicky a mandarínskou čínštinou. Poté co dokončila střední školu Brooklyn's Stuyvesant, začala studovat na University of Michigan asijské jazyky a kultury, kde také začala studovat herectví, tanec a zpěv. Její první práce pro film byla role číšnice v seriálu "Beverly Hills 90210". Následovalo více větších rolí v několika televizních show, jako role v televizním seriálu "Pearl."

Její největší průlom přišel v roce 1998, když dostala roli Ling Woo v seriálu "Ally McBeal". Nejprve se zůčastnila konkurzu pro roli Nelle Porter do které nakonec obsadili australskou herečku Portia DeRossi. Lucy na producenta Davida E. Kelleyho udělala takový dojem, že speciálně pro ni vytvořil roli Ling Woo. Postava byla zpočátku údajně vytvořena jen na několik dílů, ale její postava byla natolik populární, že se stala pravidelným hereckým členem v tomto seriálu.

Lucy byla vybrána časopisem "Entertainment Weekly" jako jedna z nejvíce sexy žen na televizní obrazovce. K jejím televizním rolím patří ER (srdečný příběh mladé matky jejíž dítě zemře na AIDS), " High Incident," "NYPD Blue," "L.A. Law," THE X-FILES a "Pearl". Ve filmu "Payback" si zahrála po boku Mela Gibsona a film "True Crime" zase režíroval Clint Eastwood (oba 1999).

Ve stejný rok si zahrála také ve významné roli ve filmu "Play It to the Bone". O rok později si zahrála v historické bojové komedii po boku Jackieho Chana ve filmu "Shanghai Noon", kde si zahrála unesenou princeznu, jejíž otec byl císař. V roce 2000 si také zahrála pravděpodobně v její nejvýznamnější roli po boku Drew Barrymore a Cameron Diaz ve filmu Charlieho Andílci "Charlie's Angels".